Langkah Pertama: Masukkan pastry dan bentukkan ke dalam acuan tartlet dan bakar selama 20 minit dengan suhu 160 darjah celsius.
Langkah Kedua: Setelah masak,keluarkan dari oven dan sejukkan. Setelah sejuk, keluarkan kulit tarlet dari acuan.
Langkah Ketiga: Sudukan blueberry filling ke dalamnya.
Langkah Keempat: Paipkan cream cheese filling menutupi blueberry filling
Langkah Kelima :Lorekkan corak ke atas cream cheese filling dengan menggunakan blueberry filling. Bakar lagi kali kedua sehingga cream cheese naik menggelembung lebih kurang 10 minit lagi
Langkah keenam: Setelah masak,keluarkan dari oven dan sejukkan.Setelah sejuk, masukkan tartlets ke dalam paparcup.
Langkah Terakhir: - Pembungkusan- Masukkan dan susun dalam bekas dengan kemas
Harga RM 15.00 (mengandungi 25 biji tartlets )
Harga RM 30.00 (mengandungi 50 biji tartlets )
No comments:
Post a Comment